Valkopapukeitto
Tarjoile lehtikaalin kanssa.
400g | Valkopapuja, säilyke |
50g | Voita |
1rkl | Timjamia |
2dl | Ruokakermaa |
1l | Maitoa |
1rkl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Lehtikaalia tarjoiluun |
- Valuta pavut.
- Laita isoon kattilaan voi sulamaan.
- Freesaa papuja pari minuuttia.
- Lisää joukkoon timjami, kerma ja maito.
- Keitä kymmenisen minuuttia.
- Laita tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile lehtikaalin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.