Kasvisreseptit

Valkosipuli-chilikurkut

(0)
(357)
Ainesosat
Tulosta
Kotimainen kurkku
Marinadi
Vettä
Valkoviinietikkaa
Sokeria
Valkosipulinkynttä silputtuna
tuoretta, punaista chiliä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Lisukkeet
Säilöntä
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Kausi
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Säilöntä
Tee näin:
  1. Aloita siivuttamalla kurkku, esim. juustohöylällä.
  2. Sekoita marinadi: vesi, valkoviinietikka ja sokeri.
  3. Silppua valkosipuli ja chili pieneksi.
  4. Sekoita valkosipuli ja chili marinadiin.
  5. Kaada kurkkusiivut tiiviiseen lasipurkkiin. Kaada päälle marinadi ja sulje kansi.
  6. Sekoita ravistamalla.
  7. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Mitä pidempään kurkut maustuvat, sitä tujumpi makuelämys.
AP
Kokkisi oli:Anne PfitznerSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.