Valkosipuli-chilikurkut

Ainesosat
Kotimainen kurkku | |
Marinadi | |
Vettä | |
Valkoviinietikkaa | |
Sokeria | |
Valkosipulinkynttä silputtuna | |
tuoretta, punaista chiliä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet Säilöntä |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton |
Kausi | Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Säilöntä |
Tee näin:
- Aloita siivuttamalla kurkku, esim. juustohöylällä.
- Sekoita marinadi: vesi, valkoviinietikka ja sokeri.
- Silppua valkosipuli ja chili pieneksi.
- Sekoita valkosipuli ja chili marinadiin.
- Kaada kurkkusiivut tiiviiseen lasipurkkiin. Kaada päälle marinadi ja sulje kansi.
- Sekoita ravistamalla.
- Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Mitä pidempään kurkut maustuvat, sitä tujumpi makuelämys.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.