Valkosuklaakakku
Kakku joka soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Koristeluun sopii kaikki sesonkiin nähden, oli sitten kesä tai joulu.
Pohja: | |
12kpl | Digestivekeksejä |
1dl | Voisulaa |
Täyte: | |
300g | Valkosuklaa |
200g | Maustamatonta tuorejuustoa |
2kpl | Kananmunan keltuainen |
2kpl | Kananmunan valkuainen |
0,5dl | Sokeri |
2dl | Kuohukermaa |
Koristeluun: | |
400g | Mansikoita |
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa.
- Sekoita kulhossa tuorejuusto ja keltuaiset.
- Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset ja sokeri.
- Vaahdota erikseen vielä kuohukerma kovaksi vaahdoksi.
- Lisää valkosuklaa tuorejuuston ja keltuaisten joukkoon.
- Nostele seuraavaksi joukkoon valkuaisvaahto.
- Viimeiseksi nostele joukkoon kermavaahto.
- Levitä täyte pohjan päälle.
- Laita kakku pakkaseen ja anna olla yön yli.
- Tarjoilua varten koristele kakku mansikoilla.
- Tai muulla näyttävällä koristeella sesonkiin nähden.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.