Vegetaarinen gulassi
Täyteläinen, unkarilainen keitto paprikalla ja tomaatilla.
2rkl | Vapaavalintaista öljyä |
1kpl | Keltainen sipuli |
4kpl | Perunaa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Duo paprikaa |
3kpl | Närpiön Vihanneksen Tomaattia |
5dl | Vettä |
500g | Tomaattimurskaa |
280g | Esikeitettyjä valko-papuja |
2kpl | Kasvisliemikuutiota |
2tl | Suolaa |
1tl | Kuminaa |
0,5tl | Mustapippuria |
- Kuori ja pienennä sipuli.
- Huuhtele perunat, paprikat ja tomaatit ja paloittele.
- Laita pataan tai isoon kattilaan öljyllä ja ruskista muutaman minuutin.
- Kaada päälle murskatut tomaatit ja vesi ja sekoita valkoiset pavut, kasvisliemikuutiot ja mausteet.
- Sekoita ja anna kiehua n 20 minuuttia.
- Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.