Kasvisreseptit

Vihannesnyytit

Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
(0)
(3528)
Ainesosat
Tulosta
500gPerunaa (mielellään uusia perunoita)
250gParsaa
400gNärpiön Vihanneksen Duo paprikaa
1kplKeltainen sipuli
0,5rklÖljyä
1-2rklSuolaa
1tlMustapippuria (1 mm per nyytti)
1dlHakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
2rklVoita (1 tl per nyytti)
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Lisukkeet
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
BBQ
Juhla
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Grillattu
Keitetty
Tee näin:
  1. Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  2. Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  3. Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  4. Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  5. Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  6. Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  7. Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  8. Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  9. Grillaa n 15 minuuttia.
  10. Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.
NA
Kokkisi oli:Nathalie AurénSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.