Vihannesnyytit
Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
500g | Perunaa (mielellään uusia perunoita) |
250g | Parsaa |
400g | Närpiön Vihanneksen Duo paprikaa |
1kpl | Keltainen sipuli |
0,5rkl | Öljyä |
1-2rkl | Suolaa |
1tl | Mustapippuria (1 mm per nyytti) |
1dl | Hakattua tilliä (1 rkl per nyytti) |
2rkl | Voita (1 tl per nyytti) |
- Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
- Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
- Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
- Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
- Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
- Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
- Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
- Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
- Grillaa n 15 minuuttia.
- Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.