Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla
Tarjoile vartaat valkosipulimajoneesin ja esim muiden grillattujen tuotteiden ja raikkaan salaatin kanssa.
250g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia |
200g | Närpiön Vihanneksen Oransseja Helmitomaatteja |
200g | Herkkusieniä |
1pussi | Närpiön Vihanneksen Trio tomaattisekoitusta |
200g | Kesäkurpitsaa |
1kpl | Punasipuli |
200g | majoneesia |
1-2kpl | Valkosipulin kynsiä |
2rkl | Hakattua ruohosipulia |
1tl | Suolaa |
1mm | Pippuria |
- Huuhtele kaikki vihannekset ja leikkaa paprikat sekä kesäkurpitsa paloiksi.
- Kuori punasipuli ja paloittele.
- Kuori punasipuli ja paloittele.
- Pujottele vihannekset grillitikuille.
- Grilla varret 10-15 minuuttia, muutaman minuutin per puoli.
- Sekoita majoneesi puristetun valkosipulin, ruohosipulin, suolan ja pippurin kanssa.
- Tarjoile vartaat valkosipulimajoneesin ja esim muiden grillattujen tuotteiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.