Voileipäkakku
Kakussa vegetaarinen ihana täyte, joka myös toimii voileivällä, uuniperunan tai kuten tässä, voileipäkakussa!

Ainesosat
Täyte | |
80g | Kalamata-oliiveja |
80g | Auringonkuivattuja tomaatteja |
3kpl | Kotimaisia tomaatteja |
5g | Persiljaa |
200g | Sulatejuustoa |
200g | Crème Fraiche |
1tl | Paprikajauhetta |
1mm | Suolaa |
Voileipäkakku | |
12viipaletta | Leipää |
0,5dl | Maitoa |
150g | majoneesia |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet Suolaiset leivonnaiset |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kausi | Juhla Kesä Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Täyte
- Leikkaa oliivit ja auringonkuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
- Pese tomaatit ja leikkaa kuutioiksi.
- Hienonna persilja ja sekoita sitten kaikki ainekset kulhoon.
- Mausta täyte suolalla ja paprikajauheella.
- Voileipäkakku
- Leikkaa leivän reunat pois, aseta leikkuulaudalle ja sivele maidolla.
- Jaa täyte 3:een kerrokseen 4 leipäkerroksen väliin, kostuta jokainen kerros erikseen.
- Peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja anna seistä kylmässä muutaman tunnin.
- Levitä päälle majoneesia niin että kaikki leivät ovat peitettynä kaikilla puolilla.
- Koristele valinnaisilla vihanneksilla esim Närpiön Vihanneksen kurkulla, Dunne tomaateilla ja tuoreilla salaattiversoilla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.