Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!

Ainesosat
150g | Portabelloa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Solo valkosipuli |
1kpl | Keltasipuli |
2rkl | rypsiöljy |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
2tl | Sitruunaruohopastaa |
2tl | Inkivääripastaa |
150g | Sugarsnaps |
400g | Kookoskermaa |
50g | Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois) |
0,33ruukkua | Korianteria |
0,33ruukkua | ruohosipulia |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Keitot Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty Paistettu |
Tee näin:
- Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
- Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
- Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
- Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
- Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.