Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja avokadolla, tomaatilla ja rosmariinilla buffettipöytään.
1kpl | Bataatti |
1rkl | Öljyä |
0,5tl | Suolaa |
1kpl | Avokado |
0,5tl | Yrttisuolaa |
0,25mm | Mustapippuria |
0,25mm | Chilijauhetta |
10kpl | Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja |
1rkl | Auringonkuivattuja-tomaatteja paloissa |
Tuoretta rosmariinia |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Leikkaa bataatti 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja levitä pellille jolla leivinpaperi.
- Valuta päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunin keskiosassa 15 minuuttia.
- Murskaa sillä aikaa avokado haarukalla ja sekoita joukkoon yrttisuola, pippuri ja chilijauhe.
- Puolita helmitomaatit.
- Ota bataattiviipaleet uunista ja jaa avokadosose, tomaattipuoliskot ja paloja auringonkuivatuista tomaateista viipaleille.
- Laita päälle hiukan tuoretta rosmariinia.
- Tarjoile heti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.