Kasvisreseptit

Bataatti cocktailpaloja

Bataatti cocktailpaloja avokadolla, tomaatilla ja rosmariinilla buffettipöytään.
(0)
(1557)
Tulosta
1kplBataatti
1rklÖljyä
0,5tlSuolaa
1kplAvokado
0,5tlYrttisuolaa
0,25mmMustapippuria
0,25mmChilijauhetta
10kplNärpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
1rklAuringonkuivattuja-tomaatteja paloissa
Tuoretta rosmariinia
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Leikkaa bataatti 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja levitä pellille jolla leivinpaperi.
  3. Valuta päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunin keskiosassa 15 minuuttia.
  4. Murskaa sillä aikaa avokado haarukalla ja sekoita joukkoon yrttisuola, pippuri ja chilijauhe.
  5. Puolita helmitomaatit.
  6. Ota bataattiviipaleet uunista ja jaa avokadosose, tomaattipuoliskot ja paloja auringonkuivatuista tomaateista viipaleille.
  7. Laita päälle hiukan tuoretta rosmariinia.
  8. Tarjoile heti.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.