Kasvisreseptit

Pestolla täytetyt tomaatit

Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
(0)
(1932)
Tulosta
2isoaRuukkua tuoretta basilikaa
100gPinjansiemeniä
2kplValkosipulikynsiä
3rklOliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tlSuolaa
1mmMustapippuria
1mmChilijauhetta
5kplNärpiön Vihanneksen Tomaattia
1dlRaastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.