Tomaatti-feta calzone
Herkullinen tomaatti-feta calzone on täydellinen yhdistelmä meheviä makuja ja raikkaita aromeja. Tämä calzone on erityisen herkullinen, sillä se on valmistettu tortillaletuista, jotka antavat sille kevyen ja rapean rakenteen. Jokainen suupala on täynnä herkullista yhdistelmää tomaatin, fetan, ranskankerman, rucolan ja korianterin makua. Tämä tomaatti-feta calzone tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan, joka tyydyttää sekä ruokahalun että makunystyrät.
8kpl | Tortillaletut |
200g | Tomaattisalsakastiketta |
500g | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
300g | Fetajuusto |
150g | Ranskankerma |
1rasia | Rucolakrassi |
1ruukku | Tuore korianteri |
- Levitä tortilla letut leivinpaperoidulle uunipellille.
- Levitä toiselle puolelle lettua tomaattisalsakastiketta.
- Laita tomaattisalsan päälle siivutettua tomaattia.
- Murustele tomaattien päälle fetajuustoa.
- Paista tortillalettuja 175 C asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
- Levitä ranskankermaa fetajuuston päälle.
- Laita rucolakrassia ja korianteria ranskankerman päälle ja taita letut calzoneiksi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.