Kasvisreseptit

Belugalinssi salaatti

Belugalinssit eivät ole vain ravitsevia vaan myös erittäin hyviä kun ne keitetään runsaasti suolatussa vedessä tai jopa liemessä! Tee mielellään Belugalinssi salaatti kotimaisista hienoista kirsikkatomaateista, kurkuista ja baby pinaatista!
(0)
(2966)
Tulosta
1dlBeluga linssejä
0,5kplNärpiön Vihanneksen kurkku
1rasiaNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
50gTuoretta baby pinaattia
70gCashewpähkinöitä
1rklRypsiöljy
Oliiviöljy
Sormisuolaa
  1. Huuhtele linssit huolellisesti, keitä runsaasti suolatussa vedessä n 20 minuuttia.
  2. Huuhtele kylmällä vedellä.
  3. Leikkaa sillä aikaa kurkku sopiviin paloihin, puolita kirsikkatomaatit.
  4. Paahda cashewpähkinät paistinpannussa rypsiöljyssä.
  5. Anna jäähtyä.
  6. Kerrosta pesty baby pinaatti, linssit, kasvikset ja cashewpähkinät isolle lautaselle, valuta päälle hyvää oliiviöljyä ja sirottele päälle vähän sormisuolaa.
  7. Tarjoile salaattina ruokaisan annoksen lisukkeena tai syö sellaisenaan hyvän leivän kera.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.