Belugalinssi salaatti
Belugalinssit eivät ole vain ravitsevia vaan myös erittäin hyviä kun ne keitetään runsaasti suolatussa vedessä tai jopa liemessä! Tee mielellään Belugalinssi salaatti kotimaisista hienoista kirsikkatomaateista, kurkuista ja baby pinaatista!
1dl | Beluga linssejä |
0,5kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1rasia | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
50g | Tuoretta baby pinaattia |
70g | Cashewpähkinöitä |
1rkl | Rypsiöljy |
Oliiviöljy | |
Sormisuolaa |
- Huuhtele linssit huolellisesti, keitä runsaasti suolatussa vedessä n 20 minuuttia.
- Huuhtele kylmällä vedellä.
- Leikkaa sillä aikaa kurkku sopiviin paloihin, puolita kirsikkatomaatit.
- Paahda cashewpähkinät paistinpannussa rypsiöljyssä.
- Anna jäähtyä.
- Kerrosta pesty baby pinaatti, linssit, kasvikset ja cashewpähkinät isolle lautaselle, valuta päälle hyvää oliiviöljyä ja sirottele päälle vähän sormisuolaa.
- Tarjoile salaattina ruokaisan annoksen lisukkeena tai syö sellaisenaan hyvän leivän kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.