Bönburgare
Morötterna gör att hamburgerbiffarna blir otroligt saftiga och goda.

Ainesosat
Bönbiffar | |
200g | Morötter |
400g | Kidneybönor, kokta |
1st | Vitlöksklyfta |
1msk | Potatismjöl |
Grovmalen svartpeppar | |
Salt | |
Olja till stekning | |
Fyllning | |
4st | Hamburgerbröd |
Tomatskivor | |
Rödlök | |
Issallad | |
Cheddarost | |
Hamburgerdressing |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | BBQ Juhla Halloween Kesä Vappu |
Vaikeusaste | Vähän vaativampi |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Grillattu Paistettu |
Tee näin:
- Riv morötterna finhacka vitlöken och stek på dem i stekpanna.
- Mixa kidneybönorna med mixer och blanda ihop bönor, vitlök, morötter och kryddor och forma till biffar.
- Stek dem i matolja i ca 5 min per sida.
- Grilla snabbt på brödet och montera ihop burgarna.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.