Bruschetta
Täydellinen napostelupala!
16siivua | Vaaleaa patonkia |
6kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1ruukku | Hienonnettua tuoretta basilikaa |
2kpl | Mozzarella palloa |
1dl | Oliiviöljyä |
2tl | Suolaa |
2tl | Sokeria |
Mustapippuria myllystä |
- Kuumenna paistinpannu ja paista patonkisiivut yhdeltä puolelta rapeiksi oliiviöljyssä.
- Nosta patonkisiivut pois pannulta tarjoiluastialle rapea puoli ylöspäin.
- Lisää tämän jälkeen pannulle valkosipuli.
- Freesaa hetki ja lisää tomaatit.
- Hauduta ylimääräinen neste pois.
- Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
- Nostele tomaattia leipäpalojen päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.