Kasvisreseptit

Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla

Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
(0)
(310)
Ainesosat
Tulosta
1pussiNachoja 450g
200gPunaisia helmitomaatteja
200gOranssisia helmitomaatteja
1kplIso punasipuli
3kplValkosipulinkynttä
200gHalloumi juustoa
250gCheddarjuustoa raastettuna
Tarjoiluun:
200gTomaattisalsaa
Tuoreita yrttejä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Lisukkeet
Välipalat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Kausi
BBQ
Juhla
Kesä
Satokausi
Vappu
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Uunissa
Tee näin:
  1. Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
  2. Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
  3. Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
  4. Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.