Kasvisreseptit

Halloumifritters

Sopii hyvin alkupalaksi, snäksinä, lisukkeena pääruokaan tai tapasannoksena.
(0)
(1681)
Tulosta
Friteerattua halloumia
5dlRypsiöljyä, uppopaistamiseen
400gHalloumi
3kplKananmunaa
3dlPanko jauhoja, tavalliset korppujauhot toimivat myös
Kevätsipuliaioli
1tlDijon-sinappia
1tlViinietikkaa, vaaleaa
2kplKananmunankeltuaista
0,5kplSolo valkosipulia tai 2 kynttä tavallista
2dlRapsiöljyä
2kplKevätsipulia
Suolaa
Valkopippuria
  1. Friteerattua halloumia
  2. Lämmitä öljy 160-180 asteeseen kattilassa, tarkista lämpö esim. paistomittarilla. Pidä kansi lähettyvillä, jos öljy alkaisi palamaan tai kuplia rajusti.
  3. Leikkaa halloumi n 1 cm paksuisiksi tangoiksi.
  4. Kastele kananmunassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  5. Uppopaista kuumassa öljyssä, kunnes paloilla on kullanruskea väri.
  6. Siirrä ja anna valuttaa talouspaperille
  7. Tarjoile lämpiminä kevätsipuliaiolin ja hienosti hakatun punaisen chilin kanssa.
  8. Kevätsipuliaioli
  9. Sekoita sinappi, viinietikka, hienosti leikattu valkosipuli ja kananmunankeltuaiset kulhoon.
  10. Vatkaa rapsiöljy ohuessa virrassa sekoitukseen, majoneesi sakenee.
  11. Lisää sekaan kevätsipuli ja mausta suolalla ja valkopippurilla.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.