Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!

Ainesosat
Taikina | |
400g | Halloumia |
1kpl | Kananmuna |
1dl | Kermaa |
0,5dl | Vehnäjauhoja |
Paistamiseen | |
25g | Voita |
Tarjoiluun | |
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Jälkiruoat Lisukkeet Naposteluruoka Pääruoat Suolaiset leivonnaiset Välipalat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Paistettu Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
- Raasta halloumi paksummasta päästä.
- Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
- Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
- Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
- Paista kullanruskeiksi.
- Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.