Kasvisreseptit

Kaali-tomaattigratiinivuoka

Haluaisitko tarjoilla jotain aivan erilaista verrattuna tavallisiin kermaperunoihin? Sitten et voi missata tätä! Kaikki ainekset suurinpiirtein yhteen, pientä kiuhumista ja uuniin. Niin helppoa.
(0)
(1546)
Ainesosat
Tulosta
250gPunakaali
250gKeräkaali
100gLehtikaali
200gNärpiön Vihanneksen oranssi helmitomaatti
200gNärpiön Vihanneksen punainen helmitomaatti
1tlSuola
1tlKorianterijauhe
1tlChilihiutale
1tlValkosipulijauhe
3rklOliiviöljy
200gFetajuusto
175gJuustoraaste
2dlKerma
Koristeluun persiljaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pataruoat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Sekoitettu
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Suikaloi punakaali, keräkaali ja lehtikaali ja laita uunivuokaan.
  2. Lisää vuokaan tomaatit, mausteet ja öljy.
  3. Sekoita hyvin.
  4. Lisää päälle revittyä fetaa.
  5. Paista 175 C asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut kauniisti kullanruskeaksi ja vihannekset ottaneet väriä.
  6. Viimeistele persiljalla.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.