Kaali-tomaattigratiinivuoka
Haluaisitko tarjoilla jotain aivan erilaista verrattuna tavallisiin kermaperunoihin? Sitten et voi missata tätä! Kaikki ainekset suurinpiirtein yhteen, pientä kiuhumista ja uuniin. Niin helppoa.

250g | Punakaali |
250g | Keräkaali |
100g | Lehtikaali |
200g | Närpiön Vihanneksen oranssi helmitomaatti |
200g | Närpiön Vihanneksen punainen helmitomaatti |
1tl | Suola |
1tl | Korianterijauhe |
1tl | Chilihiutale |
1tl | Valkosipulijauhe |
3rkl | Oliiviöljy |
200g | Fetajuusto |
175g | Juustoraaste |
2dl | Kerma |
Koristeluun persiljaa |
- Suikaloi punakaali, keräkaali ja lehtikaali ja laita uunivuokaan.
- Lisää vuokaan tomaatit, mausteet ja öljy.
- Sekoita hyvin.
- Lisää päälle revittyä fetaa.
- Paista 175 C asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut kauniisti kullanruskeaksi ja vihannekset ottaneet väriä.
- Viimeistele persiljalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.