Kasvisriisi ja raitakastike
Hyödynnä ylijäänyt riisi ja tee siitä päivän ateriaksi kasvisriisi ja raitakastike lisäämällä siihen terveellisiä kotimaisia vihanneksia. Raitakastike tekee ateriasta täydellisen.
Raitakastike: | |
200g | Turkkilainen jugurtti |
0,5kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2tl | Juustokumina |
1tl | Suola |
Kasvisriisi: | |
6dl | Pitkäjyväinen riisi |
2kpl | Maissia |
1kpl | Punasipuli |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprika |
1kpl | Kesäkurpitsa |
0,5dl | Rypsiöljy |
2tl | Suola |
- Raitakastike:
- Raasta kurkku.
- Sekoita kaikki ainekset sekaisin kulhossa.
- Kasvisriisi:
- Kypsennä riisi paketin ohjeiden mukaan.
- Irroita jyvät maissista, hienonna sipulit, kuutioi suipot sekä kesäkurpitsat.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle öljy ja sipulit.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon loput kasvikset ja kuullota hetki lisää.
- Mausta kasvikset suolalla.
- Lisää pannulle keitetty riisi hyvin valutettuna.
- Sekoita.
- Tarjoile raitakastikkeen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.