Kasvisreseptit

Kasvissosekeitto paahdetuista kasviksista

Suussa sulava kasviskeitto joka sopii sekä juhlaan että arkeen.
(0)
(883)
Tulosta
2kplBataattia, isoa
0,25kplKukkakaalia
1kplFenkoli, pieni
8kplValkosipulinkynttä
3rklOliiviöljyä
5dlVettä
1kplKasvisliemikuutio
4dlKuohukermaa
Kuivattua timjamia
Savupaprika
Suola
Mustapippuri
Ruiskrutongit:
3palaaRuisleipää
2rklOliiviöljyä
  1. Kuori ja paloittele kasvikset, paitsi valkosipulinkynnet jotka paahdetaan kokonaisina.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille.
  3. Ripottele kasvisten päälle oliiviöljyä ja mausteita maun mukaan.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa n. 40 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Valmista ruiskrutongit. Viipaloi ruisleivät pieniksi kuutioiksi.
  6. Lämmitä paistinpannu ja lisää pannulle öljy sekä ruisleipäpalat. Paahda kunnes leipäpalat ovat rapeita.
  7. Ota kypsät kasvikset uunista ja nosta ne kattilaan. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemi ja soseuta kasvikset.
  8. Kiehauta ja lisää kuohukerma.
  9. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä n. 10 minuuttia, maista ja mausta lisää jos tarve.
  10. Tarjoile keitto ruiskrutonkien kanssa.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.