Kasvisreseptit

Kauramuru kaalilaatikko

Kauramuru-kaalilaatikko on täynnä makua. Täyttävää ja maistuu myös lämmitettynä. Tarjoile halutessasi puolukkahillon kanssa.
(0)
(1362)
Ainesosat
Tulosta
800gKeräkaali
225gKaurajauhis
2dlPuuroriisi
2tlKuivattu timjami
2kplSipuli
1tlSuola
0,5dlTumma siirappi
6dlVesi
2kplKasvisliemikuutio
250gSmetana
Rypsiöljy paistamiseen ja vuoan voiteluun
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Laktoositon
Gluteeniton
Kausi
Arkiruoka
Kategoria
Resepti
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Uunissa
Tee näin:
  1. Aseta uuni 175 asteeseen.
  2. Kuumenna iso kattila.
  3. Lisää kattilaan öljyä paistamista varten.
  4. Lisää kattilaan kaurajauhis ja hienonnettu sipuli.
  5. Kuullota pari minuuttia.
  6. Lisää suikaloitu kaali, vesi, timjami, tumma siirappi ja kasvisliemikuutiot.
  7. Ala hauduttamaan miedolla lämmöllä kansi päällä.
  8. Keitä samalla toisessa kattilassa puuroriisi paketissa olevan ohjeen mukaisesti kypsäksi.
  9. Kun kaali on melkein kypsää lisää joukkoon smetana ja puuroriisi.
  10. Sekoita tasaiseksi.
  11. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja kaada ainekset vuokaan.
  12. Paista uunissa 45-60 minuuttia.
  13. Kunnes kullanruskea päältä.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.