Kasvisreseptit

Uunissa paistettu keltajuuri kypsennetyllä vuohenjuustolla

” Al dente” paistettu keltajuuri tarjoiltuna yhdessä voimakkaan ja kypsennetyn vuohenjuusto sekä tuoreiden värikkäiden salaattiversojen kera.
(0)
(2742)
Ainesosat
Tulosta
500gKeltajuurta
100gVoita
1rklHunajaa
1kplSolo valkosipuli
4oksaaRosmariinia
Vuohenjuustoa
Salaatti versot, mimis
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Juhla
Kesä
Satokausi
Vappu
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Paistettu
Uunissa
Tee näin:
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 150 asteiseksi.
  2. Kuori keltajuurekset ja leikkaa pois loput varresta, puolita ja leikkaa lohkoiksi.
  3. Pienennä valkosipuli ja rosmariini karkeasti.
  4. Sulata voi uuninkestävällä paistinpannulla, lisää hunaja, rosmariini ja valkosipuli, ruskista nopeasti.
  5. Käännä keltajuuret voisekoituksessa, siirrä kokopaistinpannu uuniin ja paista 150 asteessa n 45 minuuttia kunnes juuret ovat pehmenneet.
  6. Anna jäähtyä, tarjoile alkupalana tai buffassa yhdessä murustetun vuohenjuuston ja salaattiversojen kera.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.