Kesäkurpitsakeitto
Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.

Ainesosat
Keitto | |
1,5kpl | Kesäkurpitsaa |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2oksaa | Lehtipersiljaa |
1dl | Oliiviöljyä |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
1kpl | Sitruuna, mehu |
Suolaa, valkopippuria | |
Tarjoiluun | |
Runsaasti raastettua parmesaanjuustoa | |
Tuoretta tai grillattua leipää |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Keitot Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty Miksaamalla Paistettu |
Tee näin:
- Pese kesäkurpitsa, kuori sipuli sekä valkosipulikynnet.
- Leikkaa sipuli, valkosipuli, kesäkurpitsa ja persilja karkeiksi paloiksi.
- Kuullota vihannekset runsaassa määrässä oliiviöljyä, lisää vesi ja liemikuutiot.
- Keitä noin 5 minuuttia, lisää sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita kannu- tai sauvasekoittimessa.
- Tarjoile raastetun parmesaanijuuston sekä leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.