Kesäkurpitsakeitto
Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.
Keitto | |
1,5kpl | Kesäkurpitsaa |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2oksaa | Lehtipersiljaa |
1dl | Oliiviöljyä |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
1kpl | Sitruuna, mehu |
Suolaa, valkopippuria | |
Tarjoiluun | |
Runsaasti raastettua parmesaanjuustoa | |
Tuoretta tai grillattua leipää |
- Pese kesäkurpitsa, kuori sipuli sekä valkosipulikynnet.
- Leikkaa sipuli, valkosipuli, kesäkurpitsa ja persilja karkeiksi paloiksi.
- Kuullota vihannekset runsaassa määrässä oliiviöljyä, lisää vesi ja liemikuutiot.
- Keitä noin 5 minuuttia, lisää sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita kannu- tai sauvasekoittimessa.
- Tarjoile raastetun parmesaanijuuston sekä leivän kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.