Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

Ainesosat
1rs | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia |
Spagettia | |
1pkt | Buffalamozzarellaa |
5kpl | Valkosipulinkynttä |
0,5dl | Oliiviöljyä |
0,5kpl | Sitruuna, mehut ja kuori |
1ruukku | Basilikaa |
Mustapippuria | |
Suolaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Pastat |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
- Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
- Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
- Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
- Tarjoile välittömästi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.