Kukkakaalicouscous
Värikäs ja maukas couscous ilman itse couscousia.

Ainesosat
1dl | Oliiviöljyä |
1rkl | Keltainen curry |
2kpl | Kukkakaalia |
100g | Rusinoita |
100g | Saksanpähkinöitä |
1ruukku | Hienonnettua ruohosipulia |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
2tl | Suolaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Poista ensin kukkakaalista lehdet siten, että kanta jää tasaiseksi.
- Leikkaa veitsellä kukkakaalin myötäisesti pientä murua irti kukkakaalista.
- Lämmitä paistinpannu kuumaksi.
- Lisää oliiviöljy ja keltainen curryjauhe.
- Freesaa minuutti.
- Lisää joukkoon kukkakaalimuru.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää pannulle paprika, punainen chili ja tomaatit.
- Ota lämmöltä pois ja lisää joukkoon rusinat, ruohosipuli ja saksanpähkinät.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.