Kasvisreseptit

Kurkku-veneitä

Hauska ja erilainen lisuke brunssille.
(0)
(2099)
Tulosta
1rklVoita
4kplKananmunaa
2rklVapaavalintaista kermaa
1tlSormisuolaa
1tlTimjamia
0,5tlNärpiön Vihanneksen chiliä
1mmMustapippuria
1kplNärpiön Vihanneksen Kurkkua
Tuoretta yrttiä koristeluun
  1. Lämmitä paistinpannu voilla.
  2. Lisää kananmunat ja sekoita munakokkeliksi.
  3. Paista maksimissaan 5 minuuttia samalla sekoittaen.
  4. Lisää kerma ja mausteet parin minuutin kuluttua.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  6. Huuhtele ja puolita kurkku.
  7. Leikkaa päät pois ja leikkaa sitten puolikkaat pituussuunnassa.
  8. Kaiverra keskiö kurkusta pois teelusikalla.
  9. Täytä ”kurkku-veneen” munakokkelilla.
  10. Sirota päälle vapaavalintaista tuoretta yrttiä.
  11. Tarjoile heti.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.