Kurkku-veneitä
Hauska ja erilainen lisuke brunssille.

Ainesosat
1rkl | Voita |
4kpl | Kananmunaa |
2rkl | Vapaavalintaista kermaa |
1tl | Sormisuolaa |
1tl | Timjamia |
0,5tl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1mm | Mustapippuria |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
Tuoretta yrttiä koristeluun |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Naposteluruoka Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Paistettu Sekoitettu |
Tee näin:
- Lämmitä paistinpannu voilla.
- Lisää kananmunat ja sekoita munakokkeliksi.
- Paista maksimissaan 5 minuuttia samalla sekoittaen.
- Lisää kerma ja mausteet parin minuutin kuluttua.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Huuhtele ja puolita kurkku.
- Leikkaa päät pois ja leikkaa sitten puolikkaat pituussuunnassa.
- Kaiverra keskiö kurkusta pois teelusikalla.
- Täytä ”kurkku-veneen” munakokkelilla.
- Sirota päälle vapaavalintaista tuoretta yrttiä.
- Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.