Kurkku-veneitä
Hauska ja erilainen lisuke brunssille.
1rkl | Voita |
4kpl | Kananmunaa |
2rkl | Vapaavalintaista kermaa |
1tl | Sormisuolaa |
1tl | Timjamia |
0,5tl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1mm | Mustapippuria |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
Tuoretta yrttiä koristeluun |
- Lämmitä paistinpannu voilla.
- Lisää kananmunat ja sekoita munakokkeliksi.
- Paista maksimissaan 5 minuuttia samalla sekoittaen.
- Lisää kerma ja mausteet parin minuutin kuluttua.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Huuhtele ja puolita kurkku.
- Leikkaa päät pois ja leikkaa sitten puolikkaat pituussuunnassa.
- Kaiverra keskiö kurkusta pois teelusikalla.
- Täytä ”kurkku-veneen” munakokkelilla.
- Sirota päälle vapaavalintaista tuoretta yrttiä.
- Tarjoile heti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.