Kurkkuvene ja tillitäyte
Raikkaita napostelupaloja illanviettoon!

Ainesosat
2kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
200g | Ranskankermaa |
1ruukku | Tuoretta tilliä hienonnettuna |
1kpl | Sitruuna, mehu |
Suolaa, mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Naposteluruoka Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Sekoitettu |
Tee näin:
- Leikkaa kurkuista kannat pois.
- Leikkaa kurkuista 4-5 cm pituisia paloja.
- Halkaise palat ja kaavi lusikalla ontoiksi.
- Säästä sisukset.
- Puristele siivilässä kurkun sisus kuivemmaksi.
- Sekoita sisus ja ranskankerma.
- Mausta sitruunan mehulla, tillillä, mustapippurilla ja suolalla.
- Täytä kaavitut kurkut ranskankermatäytteellä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.