Kasvisreseptit

Kurpitsapasta

Kurpitsa ei ole se kaikkein tavallisin aines ruuanlaitossa ja siksi se voi olla monelle tuntematon. Tässä hyvä resepti jonka avulla saat kurpitsan helposti mukaan ruuanlaittoon.
(2)
(189)
Tulosta
500gKurpitsaa
2kplSipuli
1dlValkoviini
1rklValkoviinietikka
0,5dlOliiviöljy
2dlRuokakerma
50gParmesanjuustoraaste
0,5tlMustapippurijauhe
1tlSuola
0,5ruukkuTuore timjami
500gPasta
  1. Keitä pasta paketissa olevan ohjeen mukaisesti.
  2. Kuori ja poista siemenet kurpitsasta, pilko.
  3. Hienonna sipuli.
  4. Kuumenna kattila.
  5. Lisää kattilaan oliiviöljy, sipulit ja kurpitsa.
  6. Kuullota pari minuuttia.
  7. Lisää kattilaan valkoviini ja valkoviinietikka.
  8. Anna kiehua hetki.
  9. Lisää kattilaan kerma.
  10. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.
  11. Soseuta.
  12. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  13. Pyörittele kurpitsakastike pastan joukkoon.
  14. Tarjoile tuoreen lehtitimjamin ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.