Kasvisreseptit

Linspasta med vitlökspersiljeolja

Välj fritt vilken pasta du vill använda.
(0)
(277)
Ainesosat
Tulosta
1burkFörkokta linser
Pasta
Vitlökspersiljeolja:
1krukaPersilja
2stVitlöksklyftor
Olivolja
0,5stCitron, saften
Salt
Svartpeppar
Till servering:
1dlParmesanost
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pastat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Gluteeniton
Kausi
Satokausi
Kesä
Arkiruoka
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 15 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Tillred först vitlöks-persiljeoljan.
  2. Kör persilja, olja, citronsaft, vitlöksklyftorna och kryddorna i en mixer, tillsätt olja litet åt gången tills konsistensen är sån som du vill ha.
  3. Skölj linserna.
  4. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  5. Värm upp linserna (om man vill kan man också använda dem som rumsvarma).
  6. Blanda olja, pasta och linserna.
  7. Riv lite parmesanost och mal lite svartpeppar ovanpå pastan.
  8. Servera genast.
AP
Kokkisi oli:Anne PfitznerSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.