Maailman paras tomaattipasta
Valitse kotimaset makeat ja kypstät tomaatit, missä maku on super, niin saat mahtavan lopputuloksen.
Kastike | |
2kpl | Keltasipulia |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1rkl | Rosmariinia, hienonnettua |
2rasiaa | Kotimaisia kirsikkatomaatteja |
2dl | Vettä |
2rkl | Balsamiviinietikkaa |
1rkl | Hunajaa |
1tl | Fenkolinsiemeniä |
Merisuolaa | |
Mustapippuria myllystä | |
Pasta | |
400g | Kuivapastaa |
- Kastike
- Hienonna sipuli ja rosmariini, murskaa valkosipuli.
- Kuullota sipulit ja rosmariini pehmeiksi öljyssä.
- Lisää loput ainekset. Keitä kasaan, kastikkeeksi 20 minuutin ajan, murskaa tomaatit osittain kypsennyksen aikana, jotta lopputulos on mehevä ja seksikäs – sitoen pastan itseensä oivasti.
- Pasta
- Voi valita gluteenitonta tai leveitä riisinuudeleita (toimii pastana erinomaisesti
- Keitä pasta valmista paketin ohjeen mukaan ja sekoita kastikkeen joukkoon.
- Tarjoile välittömästi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.