Meksikolainen kukkakaaliriisi
Kukkakaaliriisi on hieman terveellisempi vaihtoehto tavalliselle riisille, tässä meksikolaisilla mauilla.
500g | Kukkakaalia |
1rkl | Öljyä |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punainen paprika |
2dl | pakastemaissia |
380g | Esikeitettyjä mustia papuja |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Tomaattia |
1dl | Hakattua tuoretta korianteria tai 1 rkl kuivattua korianteria |
2tl | Kuminaa |
2tl | Suolaa |
1tl | Chilijauhetta |
1kpl | Lime |
- Huuhtele kukkakaali.
- Paloittele ja laita tehosekoittimeen.
- Sekoita karkeaksi ”riisiksi”.
- Leikkaa paprika pieniksi paloiksi ja laita paistinpannulle öljyllä yhdessä kukkakaaliriisin kanssa.
- Ruskista muutaman minuutin.
- Huuhtele mustat pavut ja laita ne paistinpannuun yhdessä pakastemaissin kanssa.
- Paloittele tomaatit ja hakkaa tuore korianteri.
- Lisää paistinpannuun yhdessä kaikkien mausteiden ja limemehun kanssa.
- Anna kiehua n 10 minuuttia, kukkakaaliriisillä saa mielellään olla hiukan purentavastusta.
- Tarjoile lisukkeena tacoillassa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.