Metsäsienipasta
Pasta on nopea ja helppo vaihtoehto sekä arkeen että juhlaan. Suomalaiset ovat onnekkaita kun metsistämme löytyy syötäviä sieniä. Jos ei ole sienisesonki niin tähän voi käyttää säilykesieniä tai sulattaa niitä pakkasesta. Tämä kermaisa pasta on todella herkullinen ja purutuntumaa annokselle antaa myös kotimainen kurkku.
300g | Bavette pasta |
300g | Säilykesieni (tai reilu puoli litraa tuoreita) |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2kpl | Sipuli |
50g | Voi |
2dl | Ruokakerma |
100g | Raastettu parmesan juusto |
1tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
1ruukku | Tuore lehtipersilja |
- Keitä pasta paketin ohjeiden mukaisesti kypsäksi.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle voi, sienet, kurkku (halkaistu, koverrettu ja kuutioitu) ja sipuli (hienonnettu).
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon ruokakerma, suola, mustapippuri ja parmesaanijuusto.
- Kiehauta ja keitä hetki, kunnes kastikemainen.
- Hienonna lehtipersilja ja lisää joukkoon.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.
Hyvä resepti!
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.