Tomaatti-mozzarellamunakas
Lämmin ja täyttävä aamupala joka takaa että jaksat!
4kpl | Kananmunaa |
1dl | Maitoa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia viipaloituna |
100g | Mozzarella juustoa |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
1rkl | Hienonnettua ruohosipulia |
1rkl | Voita |
- Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.
- Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Laita kuumalle pannulle voi ja anna sen ruskistua hetki, jonka jälkeen kaada sekaan kananmunamaito seos.
- Laita pannu keskilämmölle ja anna munakkaan jähmettyä hetki.
- Munakkaan ollessa lähes jähmettynyt lisää toiselle puolelle tomaatin siivut ja revitty mozzarella ja käännä munakkaan toinen puoli sen päälle.
- Anna munakkaan olla vielä hetki pannulla, jotta täyte hiukan lämpenee.
- Tarjoile hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.