Munakas helmitomaateilla ja fetajuustolla
Munakas makeilla helmitomaateilla, tuoreella basilikalla ja fetajuustolla. Sopii täydellisesti lounasboksiin tai sunnuntaibrunssille.
100g | Punaisia helmitomaatteja |
100g | NärpiönVihannekOranssej Helmitoma |
200g | Fetajuustoa |
1ruukku | Tuoretta basilikaa |
6kpl | Kananmunaa |
1dl | Kaurakermaa |
1tl | Yrttisuolaa |
1tl | Valkosipulijauhetta |
1tl | Timjamia |
0,25tl | Mustapippuria |
1rkl | Voita paistamiseen |
- Huuhtele helmitomaatit ja puolita ne.
- Murusta fetajuusto ja hakkaa basilika karkeasti.
- Vatkaa kananmunat, kerma ja mausteet kulhossa.
- Sekoita joukkoon tomaatit, fetajuusto ja basilika.
- Lämmitä paistinpannu voilla ja paista munakas kannen alla keskilämmöllä n 25 minuuttia.
- Laske lämpöä n 10 minuutin jälkeen.
- Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
- Laita päälle tuoretta basilikaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.