Nokkoskeitto chilillä
Ravitseva nokkoskeitto täynnä vitamiineja!
2litraa | Nokkosia |
1kpl | Keltainen sipuli |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chiliä |
1rkl | Voita tai öljyä |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
2,5dl | Vapaavalintaista kermaa |
6dl | Vettä |
1.5-2tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
Ruohosipulia ja kermaa tarjoilua varten |
- Poimi noin 2 litraa nokkosia.
- Huuhtele ja laita suureen kattilaan jossa runsaasti vettä.
- Keitä nokkoset 5 minuuttia.
- Kaada vesi pois ja purista vesi pois.
- Hakkaa sipuli sekä chili ja ruskista kattilassa voissa tai öljyssä.
- Lisää kasvisliemikuutio ja kerma ja kiehauta.
- Lisää nokkoset, vesi, suola ja pippuri ja anna kiehua 10 minuuttia.
- Sekoita keitto sileäksi sauvasekoittimella.
- Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Anna keiton jäähtyä hetken ennen tarjoilua ja lisää ennen tarjoilua tuoretta ruohosipulia ja loraus kermaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.