Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Koe herkullinen ja helppo kasvisresepti: paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä. Tämä nopea uuniruoka sopii täydellisesti lisukkeeksi, alkupalaksi tai kevyeksi pääruoaksi. Feta yhdistyy mehukkaisiin tomaatteihin, aromikkaisiin yrtteihin ja valkosipuliin, luoden maukkaan ja värikkään annoksen, joka hurmaa niin arkena kuin juhlavammissa hetkissä.

Ainesosat
| 1pkt | Fetajuustoa |
| 10kpl | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia |
| 5kpl | Valkosipulinkynttä |
| 1kpl | Punasipuli, pieni |
| 2rkl | Tomaattipyreettä |
| 2rkl | Oliiviöljyä |
| Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia | |
| Mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
| Kausi | Arkiruoka BBQ Kesä Satokausi |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
- Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
- Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
- Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
- Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
- Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.






