Paahdettu lanttusalaatti
Lanttua voi hyvin käyttää myös muuhun kuin laatikoihin ja keittoihin. Paahdettu lanttusalaatti on erinomainen resepti jossa lanttu on lämpimänä ja ruokaisana osana salaattia. Kokeile, yllätyt!
900g | Lanttu |
1dl | Siirappi |
0,5dl | Rypsiöljy |
0,5tl | Kaneli |
2tl | Suola |
200g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1ras | Minisalaattisekoitus |
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Kuori lantut.
- Leikkaa lantuista lohkoja.
- Sekoita rypsiöljy, siirappi, suola ja kaneli isossa kulhossa.
- Pyörittele lantut siirappiseoksessa.
- Asettele lantut leivinpaperoidulle uunipellille.
- Paahda uunissa 20-25 minuuttia.
- Kunnes lantut ovat pehmeitä.
- Puolita kirsikkatomaatit ja kuori sekä siivuta kurkku.
- Sekoita kulhossa kurkut, tomaatit ja minisalaatit.
- Sekoita joukkoon vielä lantut ja tarjoile.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.