Kasvisreseptit

Paahdettu lanttusalaatti

Lanttua voi hyvin käyttää myös muuhun kuin laatikoihin ja keittoihin. Paahdettu lanttusalaatti on erinomainen resepti jossa lanttu on lämpimänä ja ruokaisana osana salaattia. Kokeile, yllätyt!
(0)
(957)
Tulosta
900gLanttu
1dlSiirappi
0,5dlRypsiöljy
0,5tlKaneli
2tlSuola
200gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
1kplNärpiön Vihanneksen kurkku
1rasMinisalaattisekoitus
  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Kuori lantut.
  3. Leikkaa lantuista lohkoja.
  4. Sekoita rypsiöljy, siirappi, suola ja kaneli isossa kulhossa.
  5. Pyörittele lantut siirappiseoksessa.
  6. Asettele lantut leivinpaperoidulle uunipellille.
  7. Paahda uunissa 20-25 minuuttia.
  8. Kunnes lantut ovat pehmeitä.
  9. Puolita kirsikkatomaatit ja kuori sekä siivuta kurkku.
  10. Sekoita kulhossa kurkut, tomaatit ja minisalaatit.
  11. Sekoita joukkoon vielä lantut ja tarjoile.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.