Paahdettu lanttusalaatti
Lanttua voi hyvin käyttää myös muuhun kuin laatikoihin ja keittoihin. Paahdettu lanttusalaatti on erinomainen resepti jossa lanttu on lämpimänä ja ruokaisana osana salaattia. Kokeile, yllätyt!

Ainesosat
900g | Lanttu |
1dl | Siirappi |
0,5dl | Rypsiöljy |
0,5tl | Kaneli |
2tl | Suola |
200g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1ras | Minisalaattisekoitus |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Salaatit Välipalat Alkupalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon Maidoton Kananmunaton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit Kurkut |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Uunissa Sekoitettu |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Kuori lantut.
- Leikkaa lantuista lohkoja.
- Sekoita rypsiöljy, siirappi, suola ja kaneli isossa kulhossa.
- Pyörittele lantut siirappiseoksessa.
- Asettele lantut leivinpaperoidulle uunipellille.
- Paahda uunissa 20-25 minuuttia.
- Kunnes lantut ovat pehmeitä.
- Puolita kirsikkatomaatit ja kuori sekä siivuta kurkku.
- Sekoita kulhossa kurkut, tomaatit ja minisalaatit.
- Sekoita joukkoon vielä lantut ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.