Pähkinä-nuudeliwok
Nuudeliwok maapähkinällä voi olla herkullinen valinta. Maapähkinä antaa wokille täyteläistä ja pähkinäistä makua, ja se voi myös antaa ruokalajille hieman kermaisuutta. Kun proteiinilähteenä on suolapähkinät annoksesta tulee monipuolinen ja maukas.
400g | Munanuudeli |
1dl | Maapähkinävoita |
0,5dl | Soijakastike |
0,5dl | Sweet chilikastike |
2dl | Vettä |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2dl | Suolapähkinä |
2dl | Mungpapu ituja |
1ruukku | Tuore korianteria |
- Turvota nuudelit.
- Valmista kastike sekoittamalla maapähkinävoi, soijakastike, sweet chilikastike ja vesi kulhossa.
- Sekoita hyvin, kunnes ainekset sekoittuvat tasaisesti.
- Kuori ja poista kurkusta siemenet ja sen jälkeen viipaloi kurkku.
- Kuumenna wok-pannu tai suuri paistinpannu keskilämmöllä ja lisää rysiöljyä pannulle.
- Lisää kurkkuviipaleet pannulle.
- Lisää munanuudelit wok-pannulle.
- Lisää seuraavaksi joukkoon valmistamasi kastike.
- Sekoita kunnes kastike on tarttunut tasaisesti nuudeleihin.
- Lisää mungpavunidut ja sekoita ne joukkoon.
- Koristele tuoreella korianterilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.