Paistettua riisiä ja kasviksia
Vaihtelua ruokapöytään helposti mutta mausta karsimatta! Arkeen kuin juhlaan ja väriä tarjoaa kotimaiset vihannekset!
500g | Riisiä |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
2kpl | Keltasipuli |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chili |
2-3rkl | Soijakastike |
1ruukku | Korianteri |
40g | Majoneesi |
0 | Rypsiöljyä paistamiseen |
- Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
- Kuori, koverra ja kuutioi kurkkua.
- Kuutioi myös suippopaprika ja hienonna sipuli sekä siivuta chili.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle rypsiöljyä ja keitetty riisi.
- Paista riisiin hieman väriä.
- Lisää pannulle 1 rkl soijaa.
- Sekoita tasaiseksi.
- Ota paistettu riisi sivuun.
- Kuumenna paistinpannu uudestaan.
- Paista kasvikset pannulla nopeasti.
- Sekoita riisin joukkoon.
- Tarjoile tuoreen korianterin ja majoneesin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.