Papu-pastasalaatti
Papupastasalaatti on ruokalaji, jossa yleensä yhdistetään pastaa ja erilaisia pavun kaltaisia palkokasveja, sekä muita raaka-aineita kuten vihanneksia, yrttejä ja usein myös salaattikastiketta. Tämä salaatti tarjoaa runsaasti proteiinia, kuitua ja makua, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi lounaaksi tai piknikille. Voit lisätä omaan papupastasalaattiisi haluamiasi aineksia ja mausteita makusi mukaan!
500g | Pasta |
1dl | Majoneesi |
2dl | Kermaviili |
150g | Fetajuusto |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1kpl | Punasipuli |
200g | Närpiön Vihanneksen salkotaitepapu |
1ruukku | Tuore herneverso |
Suola | |
Mustapippuri |
- Pastana sopii mainiosti spagetti tai fusilli.
- Keitä pasta paketissa olevan ohjeen mukaisesti.
- Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, kermaviili ja fetajuusto keskenään.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.
- Leikkaa kurkku ja punasipuli haluamasi kokoisiksi paloiksi.
- Ryöppää salkotaitepavut kiehuvassa vedessä 2 minuutin ajan.
- Jäähdytä kylmän veden alla ja leikkaa haluamaasi muotoon.
- Yhdistä pasta, salkotaitepavut, kurkku, punasipuli ja pasta kastikkeen joukkoon.
- Sekoita varovasti, jotta ainekset sekoittuvat tasaisesti.
- Koristele salaatti herneenversoilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.