Kasvisreseptit

Parsakaali-pinaattirisotto

Maukas ja helppo kasvisruoka
(0)
(725)
Ainesosat
Tulosta
1kplPunasipuli
1rklÖljy
3dlRiisiä
1kplSitruuna
8dlKasvislientä
400gParsakaalia
1pussiPakastepinaattia
1nokareVoita
100gEmmentalraastetta
Valkopippuria
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Keitä kasvisliemi valmiiksi.
  2. Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.
  3. Lisää riisi ja kuullota hetki.
  4. Purista sitruunan mehu ja lisää kattilaan.
  5. Lisää kauhallinen kasvislientä riisin joukkoon, sekoittele ja anna imeytyä.
  6. Lisää lientä aina kauhallinen kerrallaan ja anna nesteen imeytyä.
  7. Riisin valmistuminen vie noin 20-30 min riisistä riippuen.
  8. Pilko parsakaali.
  9. Lisää pakastepinaatti ja parsakaali kattilaan.
  10. Kun pinaatti on sulanut lisää loput aineet.
HR
Kokkisi oli:Henna Rinta-KiikkaSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.