Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla
Kevyet parsakaalipihvit maukkaalla juustolla ja rapealla paprikalla.

Ainesosat
250g | Parsakaalia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen keltaista paprikaa |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Keltainen sipuli |
4kpl | Kananmunaa |
150g | Vapaavalintaista juustoraastetta |
0,5dl | Kaurahiutaleita |
1mm | Mustapippuria |
1,5tl | Suolaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min 30-60 min |
Valmistustapa | Miksaamalla Uunissa Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Revi parsakaali karkeasti, vaihtoehtoisesti käytä tehosekoitinta.
- Leikkaa paprika pieniksi paloiksi.
- Kuori ja pienennä sipuli ja valkosipuli.
- Laita kaikki kulhoon ja sekoita.
- Lisää kananmuna, juustoraaste, kaurahiutaleet, suola ja pippuri.
- Sekoita hyvin ja anna seistä n 5 minuuttia.
- Aseta pellille leivinpaperi ja muotoile 12 pihviä taikinasta.
- Paista uunissa 20 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.