Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla
Kevyet parsakaalipihvit maukkaalla juustolla ja rapealla paprikalla.
250g | Parsakaalia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen keltaista paprikaa |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Keltainen sipuli |
4kpl | Kananmunaa |
150g | Vapaavalintaista juustoraastetta |
0,5dl | Kaurahiutaleita |
1mm | Mustapippuria |
1,5tl | Suolaa |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Revi parsakaali karkeasti, vaihtoehtoisesti käytä tehosekoitinta.
- Leikkaa paprika pieniksi paloiksi.
- Kuori ja pienennä sipuli ja valkosipuli.
- Laita kaikki kulhoon ja sekoita.
- Lisää kananmuna, juustoraaste, kaurahiutaleet, suola ja pippuri.
- Sekoita hyvin ja anna seistä n 5 minuuttia.
- Aseta pellille leivinpaperi ja muotoile 12 pihviä taikinasta.
- Paista uunissa 20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.