Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella
Raikas parsakaalisalaatti makeilla tomaateilla ja suolaisella kapriksella.

Ainesosat
400g | Parsakaalia |
200g | Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja |
1ruukku | Tuoretta basilikaa |
65g | Pieniä kapriksia |
200g | majoneesia |
1tl | Yrttisuolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Pääruoat Salaatit Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon Maidoton |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Sekoitettu |
Tee näin:
- Huuhtele parsakaali ja Snäxi-tomaatit ja leikka paloiksi.
- Hienonna basilika.
- Laita parsakaali, tomaatit ja basilika isoon kulhoon ja sekoita hyvin.
- Sekoita joukkoon kapris ja majoneesi.
- Lisää suolaa ja pippuria.
- Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.