Kasvisreseptit

Parsakeitto ja salaattilisuke

Sileä ja pehmeä parsakeitto ja lisukkeeksi vihreä salaatti. Täydellinen ateria kun haluat jotain kevyttä ja maukasta.
(0)
(184)
Ainesosat
Tulosta
Parsakeitto:
500gParsa
1kplSipuli
1tskOliiviöljy
1kplKasvisliemikuutio
4dlVesi
100gSitruunanmakuinen tuorejuusto
3dlKerma
1tlSuola
1tlRouhittua mustapippuria
Ruohosipulia ja oliiviöljyä koristeeksi
Salaattilisuke:
1kplSydänsalaatti
0,5kplNärpiön Vihanneksen kurkku
100gHerneitä
0,5kplPunasiouli
1tlOliiviöljy
1tlValkoviinietikka
0,5tlSuola
0,5tlRouhittu mustapippuri
Annosta
Tee näin:
  1. Valmista ensin salaattilisuke.
  2. Pilko sydänsalaatti ja kurkku.
  3. Lisää herneet.
  4. Suikaloi punasipuli.
  5. Lisää oliiviöljy, valkoviinietikka, suola ja mustapippuri.
  6. Sekoita ja anna tekeytyä jääkaapissa.
  7. Pese parsat.
  8. Leikkaa parsoista kuiva tyviosa pois ja leikkaa parsatangot neljään osaan.
  9. Pilko sipuli.
  10. Lisää kattilaan parsat, sipuli ja oliiviöljy.
  11. Kuullota muutama minuutti.
  12. Lisää kasvisliemikuutio ja vesi.
  13. Keitä n. 5 minuuttia, kunnes parsat ovat kypsiä.
  14. Lisää tuorejuusto, kerma, suola ja mustapippuri.
  15. Ota pois liedeltä ja soseuta.
  16. Koristele annos ruohosipulilla ja oliiviöljyllä.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.