Kasvisreseptit

Pasta paahdetuista tomaateista

Kotimaiset kirsikkatomaatit kruunaavat tämän aterian.
(0)
(777)
Ainesosat
Tulosta
1rsKirsikkatomaatteja, kotimaisia
1kplParsakaali, kotimainen
1kplYksikyntinen valkosipuli
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunamehua
Pastaa
Tarjoiluun:
1dlJuustoa, parmesaani, pecorino, feta, vuohenjuusto.. kaikki käy!
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pastat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Uunissa
Tee näin:
  1. Aloita halkaisemalla kirsikkatomaatit.Ja laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  2. Raasta valkosipuli ja pyörittele valkosipuliraastetta tomaatteihin käsin.
  3. Putsaa ja leikkaa parsakaali pieniksi suupaloiksi. Sekoita parsakaali tomaattien joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, lorauksella sitruunamehua sekä oliiviöljyllä.
  4. Kaada tomaatti-parsasekoitus uunipellille leivinpaperin päälle ja tuuppaa uuniin 170 asteeseen n. 45 minuutiksi. Sekoita välillä jos tarvetta.
  5. Laita pastavesi kiehumaan, lisää keitinveteen reilulla kädellä suolaa. Keitä pasta al denteksi ja valuta. Palauta pasta kattilaan.
  6. Ota kasvikset uunista ja sekoita ne pastan joukkoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouhaise päälle mustapippuria ja nosta annos lautaselle.
  7. Raasta / murenna annoksen päälle juustoa. (lorauta päälle sitruunamehua).
  8. Nauti höyryävän kuumana. Lupaan että santsaat, tämä on niin hyvää!
AP
Kokkisi oli:Anne PfitznerSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.