Kasvisreseptit

Pasta peperonata

Namia! Näin helposti voi tehdä täyttävän makuelämyksen. Keitettyä omavalinteista pastaa joka sekoitetaan maittavalla kastikkeella jossa kotimaista suippopaprikaa.
(0)
(356)
Ainesosat
Tulosta
500gPasta
3rklOliiviöljy
4kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
2kplSipuli
400gTomaattimurska
1tlMustapippuri
2tlSuola
2tlSokeri
1ruukkuTuore basilika
50gParmesaanjuusto
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pastat
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Paprikat
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Paistettu
Tee näin:
  1. Valmista kastike kuumentamalla iso paistinpannu.
  2. Lisää pannulle oliiviöljy, hienonnettu keltasipuli ja suikaloitu suippopaprika.
  3. Kuullota pari minuuttia.
  4. Lisää joukkoon tomaattimurska, mustapippuri, suola ja sokeri.
  5. Keittele miedolla lämmöllä kastikkeeksi.
  6. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan.
  7. Sekoita pasta ja kastike.
  8. Tarjoile tuoreen basilikan ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.