Pastagratiini vihanneskastikkeella
Rapea pastagratiini sopii koko perheelle ja on mainio lämitettäväksi.
0,5dl | Öljyä |
500g | Murskattuja tomaatteja |
100g | Keltasipulia |
50g | Valkosipulia |
1rkl | kuivattua basilikaa |
100g | Parsakaalia |
100g | Kukkakaalia |
2rkl | Hunajaa |
2dl | Kermaa |
Gnocci pastaa | |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
1rs | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
Juustoraastetta |
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Laita uuni 225 asteelle.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
- Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n 5 minuuttia.
- Lisää kerma, kiehauta. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike ja kaada se uunivuokaan, lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste päällimmäiseksi. Paista uunissa pinta rapeaksi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.