Patatas bravas
Yksi Espanjan suosituimmista tapas ruuista, tässä tehtynä vegaanisesta majoneesista sekä hienoista kotimaisista Annabelle perunoista!
Perunat | |
8kpl | Kotimaista perunaa, keskikokoista |
1,5rkl | Oliiviöljyä |
0,5tl | Paprikajauhetta |
0,5tl | Suolaa |
Mustapippuria | |
Kastike | |
120g | Vegaanista majoneesia |
1tl | Paprikajauhetta, savustettu |
10pisaraa | Tabascoa |
50g | paseerattua tomaattia |
0,5tl | Valkosipulijauhetta |
0,5tl | Sipulijauhetta |
1tl | Hunajaa |
Tarjoiluun | |
Lehtipersiljaa |
- Perunat
- Aseta uuni 225 asteeseen.
- Kuori perunat ja huuhtele.
- Leikkaa perunat karkeiksi paloiksi.
- Sekoita leivinpaperilla varustetulle uunipellille yhdessä oliiviöljyn, paprikajauheen, suolan ja mustapippurin kanssa.
- Paista uunissa n 20 minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet väriä ja ovat pehmeät.
- Kastike
- Tee sillä aikaa kastike
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa, mausta tarvittaessa suolalla.
- Valuta kastike lämpimien perunoiden päälle, levitä päälle hienonnettua lehtipersiljaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.