Kasvisreseptit

Porkkanalaatikko

Oletko aina elänyt uskossa että laatikoiden valmistus itse joulupöytään on työlästä ja vaikeaa? Tämä resepti todellakin kertoo sen että perinteisen porkkanalaatikon voi tehdä helposti itse ja siitä saa vielä todella maukkaan. Muistatko miltä isoäidin porkkanalaatikko maistui ja haluaisit itse valmistaa yhtä hyvää.. kokeile tätä maukasta porkkanalaatikkoa ja onnistut helposti.
(4)
(8722)
Ainesosat
Tulosta
1kgPorkkana
2dlPuuroriisi
3dlMaito
2dlRuokakerma
100gVoi
2tlSuola
1tlJauhettu inkivääri
2dlKorppujauho
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Kausi
Joulu
Kategoria
Resepti
Vaikeusaste
Vähän vaativampi
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Sekoitettu
Voidaan esivalmistella
Uunissa
Tee näin:
  1. Kuori ja pilko porkkanat.
  2. Keitä porkkanat kypsäksi vedessä.
  3. Keitä toisessa kattilassa puuroriisi vedessä kypsäksi.
  4. Kaada keitinvesi pois, mutta ota puolisen litraa talteen
  5. Soseuta porkkanat, ohenna tarvittaessa keitinvedellä.
  6. Lisää porkkanasoseeseen riisipuuro, maito, kerma, voi, suola ja inkivääri.
  7. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  8. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
  9. Paista porkkanalaatikkoa 175 asteessa noin tunti, kunnes se on saanut kauniin värin ja kiinteyden.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(4)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.