Porkkanaletut rakuunatahnalla
Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
Porkkanaletut | |
3kpl | Porkkanaa, pientä |
0,75dl | Grahamjauhoja |
0,75dl | Vehnäjauhoja |
0,5tl | Suolaa |
2dl | Maitoa |
2kpl | Kananmunaa |
Voita paistamiseen | |
Rakuunakiisseli | |
200g | Ranskankermaa |
1tl | Rakuunaa, kuivattua |
1tl | Hunajaa |
Vähän suolaa |
- Porkkanaletut
- Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
- Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
- Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
- Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
- Rakuunakiisseli
- Sekoita kaikki kulhoon.
- Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
- Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.