Kasvisreseptit

Porkkanaletut rakuunatahnalla

Tämän reseptin voi helposti muuttaa esim. maidottomaksi vain vaihtamalla maidon esim. manteli- tai kauramaitoon. Letut saavat hiukan erilaisen koostumuksen ja värin porkkanasta mutta sopii niin nuorelle kuin vanhalle!
(0)
(256)
Ainesosat
Tulosta
Porkkanaletut
3kplPorkkanaa, pientä
0,75dlGrahamjauhoja
0,75dlVehnäjauhoja
0,5tlSuolaa
2dlMaitoa
2kplKananmunaa
Voita paistamiseen
Rakuunakiisseli
200gRanskankermaa
1tlRakuunaa, kuivattua
1tlHunajaa
Vähän suolaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Maidoton
Kausi
Juhla
Kesä
Satokausi
Vappu
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Yli 60 min
30-60 min
Tee näin:
  1. Porkkanaletut
  2. Kuori porkkanat ja raasta hienommalla puolella raastinta.
  3. Sekoita eri kulhoon jauhot ja suola, kaada puolet maidosta sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada loput maidosta sekaan ja lisää kananmunat ja raastetut porkkanat.
  5. Paista keskilämmöllä lättypannussa voissa.
  6. Tarjoile rakuunakiisselin ja valinnaisten marjojen kanssa, miksi ei esim. aronia tai saskatoon.
  7. Rakuunakiisseli
  8. Sekoita kaikki kulhoon.
  9. Laita mielellään jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
  10. Tarjoile porkkanalettujen kanssa saadakseni lätyistä hiukan ruokaisampia.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.